Bestellen:

1. Kopieer de tekst van het artikel wat je wilt bestellen en plak het in de mail
en verstuur naar info@kundaliniyogafriesland.nl met daarin je naam en adres.
2. Je krijgt de factuur toe gemaild.
3. Betaal het artikel
4. Wanneer je betaling binnen is word je bestelling verstuurd.
Je bestelling mag je ook op afspraak ophalen voor de yogales.
Een brievenbus pakketje ongeveer €3,95, een pakket tot 2 kg €6,95.

Het artikel is inclusief 21% BTW, betaling naar Triodos Bank IBAN: NL26 TRIO 0784 8412 17 Kundalini Yoga Friesland te Leeuwarden o.v.v. je bestelling. Bij een Yoga abonnement van 3 maanden 10% korting op de witte katoenen yoga kleding in de Yogashop.

Wanneer een artikel niet meer op voorraad is of je maat of kleur zit er niet bij, dan kun je je wensenlijst ook mailen en krijg je bericht wanneer het artikel binnen is.

Yogamat Tas Batik
Cotton

€14,95

Polsbandje met rits, voor het dragen tijdens b.v. het hardlopen of het Yogafestival.
Voor een pasje, sleutel of geld.

Per bandje  €2,95 uitverkocht

Tongreiniger

Na het tandenpoetsen moet de tong worden gereinigd, want ’s nachts vormt zich bij veel mensen dikwijls een aanslag op de tong.

Dit laagje, dat uit toxines en bacteriën bestaat, is dikwijls de oorzaak van een slechte adem, paradontose of cariës. Deze aanslag moet in ieder geval niet weer in het lichaam terechtkomen. Daarom vindt ayurveda de reiniging van de tong in de ochtend zo belangrijk.

Het beste neemt u hiervoor een speciale tongreiniger. De reiniging vraagt een paar seconden en het heeft een diepgaande uitwerking op uw algehele welzijn.

€3,99

Tongreiniger van Koper uit India

 

 

 

per stuk €3,75

Bindi

 

Sieraad uit India

 

 

€1,25

Kara bracelet steel Triple Mantra.

Size M ø 7 cm

€34,95

Business Yoga
Mirelle van den Anker-Sat Kirtan Kaur Khalsa

Business Yoga:

Is het eerste yogaboek in het Nederlands gericht op de gestreste business man/vrouw.

Staat vol met vrolijk geïllustreerde korte en krachtige yoga- en meditatie oefeningen.

Is voor iedereen die vandaag nog met meer plezier en minder stress z’n werk wil doen.

Geeft je de mogelijkheid om geheel zelfstandig aan de slag te gaan, het is een echt doe-boek

Bevat yogaoefeningen van maximaal negen minuten per dag die je voor, tijdens of na je werk doet.

Is gebaseerd op eeuwenoude en bewezen technieken, die super effectief en efficiënt zijn.

Geeft je voor de 10 meest voorkomende stresssituaties praktische en toepasbare tips en oefeningen, zodat je geen last mer van de werkstress hebt en betere resultaten boekt.

Is niet alleen leuk om te hebben, maar ook leuk om cadeau te geven en te krijgen.

In het Nederlands en in het Engels €15,-

Dromenvangers

Klein en groot te zien in de Yogastudio.

Yogi Tea

Eind jaren zestig bracht Yogi Bhajan, Kundalini Yoga naar het Westen. Met zijn leerlingen deelde hij zijn wijsheid en kennis over een gezond leven. Het unieke mengsel van kruiden en specerijen dat hij zijn leerlingen voorzette, werd liefkozend Yogi Tea genoemd. De theesoorten vinden hun oorsprong in de aloude traditie van Ayurveda, waarin combinaties van kruiden en specerijen worden gebruikt vanwege hun gezondheidsbevorderende kenmerken.
1 pakje €3,-

Neem Houten Kam

Gemaakt uit de houtsoort Azadirachta indica ofwel Neem (zeg: ‘niem’).
Neem is al eeuwen bekend in de Indiase gezondheidsleer Ayurveda om zijn positieve werking op huid en haar. De stof Nimbidine in het hout heeft een antiseptisch, desinfecterend, verkoelend en voedend effect.
De Neemhouten kam masseert de hoofdhuid bij het kammen, zodat de doorbloeding toeneemt en klachten als jeuk afnemen. De Neemhouten kam bevordert zachte en soepele hoofdhuid en haren.

Neemhout versus kunststof: Een houten kam is in tegenstelling tot een kunststof kam niet statisch geladen, wat het breken van het haar vermindert. Een goede houten kam helpt bij het ontwarren van alle haren zonder daarbij de haren te beschadigen of statisch op te laden.

Onderhoud: schoonmaken met water en vloeibare zeep. Droog de kam meteen goed af, want door vocht kunnen de actieve ingrediënten (en dus de effectiviteit) afnemen.

Ambachtelijk natuurproduct: de Neemhouten kam is een ambachtelijk natuurproduct. Kleine afwijkingen van de standaardvorm zijn dan ook normaal.

• Tegen roos
• Tegen haaruitval
• Tegen voortijdig grijs worden
• Antistatisch

Recht model, combinatie kam grof & fijn

€12,95

Palo Santo

Dit Heilig Hout komt uit het Andes gebied en wordt op natuurlijke wijze gewonnen uit takken of bomen die omgevallen zijn. Steek het hout aan en laat het even branden. Blaas vervolgens zodat het hout gaat gloeien. Ideaal om positieve energie terug te brengen in de ontstane leegte van de door salie gereinigde ruimte.

1 zakje 50gr  €7.95

Salie

Losse blaadjes om de ruimte mee te smudgen reinigen.
zakje €8,95

Het Kundalini yoga werkboek

De compleet herziene vierde druk van Het Kundalini yoga werkboek van Yogi Bhajan is net verschenen. Het boek is veel dikker geworden: het is van 144 pagina’s naar 224 pagina’s gegaan. De layout is verbeterd en de kriya’s zijn nu overzichtelijker afgebeeld. Het nieuwe boek is een stuk makkelijker in het gebruik. In het Nederlands.

€24,90

Eenvoudiger kan een dieet niet zijn. In het groene dieet van Christine Michon eet je zeven dagen alleen maar groene groenten en fruit. Het lichaam neemt die week extra zuurstof op, waardoor je je fitter gaat voelen. Daarnaast is het een manier om te ontgiften en af te vallen. Ook hebben mensen met problemen aan de luchtwegen, reumatische klachten of chronische moeheid baat bij dit dieet. In Groen & gezond staan yogaoefeningen en helende meditaties die het effect van het dieet versterken. Deze helende meditaties dragen ook bij aan het kwijtraken van geestelijk ‘overgewicht’. Succes verzekerd!

Een leuk en praktisch boek over gezond eten en gezond leven om je lichaam en geest te ontgiften. Het boek is gestoeld op de ayurvedische geneeskunde. Het eerste deel gaat over het belang van groene voedingsmiddelen, gevolgd door een aantal duidelijke en niet te moeilijke recepten. Vervolgens is er een aantal yoga-oefeningen, die bij deze manier van eten passen om verantwoord je geest en gewicht in balans te houden. Het laatste deel gaat over het belang van meditatie en het gebruik van water. Een ingredientenlijst, een goede literatuurlijst en register maken het boek compleet. Het boek ziet er verzorgd uit met kleurenfoto’s van bepaalde groene groenten en duidelijke tekeningen voor de yoga-oefeningen. Bevat bibliografie en register. Gedrukt in groene inkt

Auteur: Christine Michon
Paperback, 160 pagina’s
Uitgeverij Michon

€22.50

Neti Pot

Neus reiniger

 

€12,50

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search