white flowers

Sat Nam Rasayan Healing is een meditatieve vorm van healing oorspronkelijk afkomstig uit India en Tibet en maakt deel uit van de Kundalini Yoga traditie. Sat Nam Rasayan is een effectief instrument voor het behandelen van allerlei ziekten en ongemak. In de behandeling kan de patiënt een diepe ontspanning ervaren, verstrooide energie en patronen loslaten en bereikt een nieuw niveau van evenwicht en flow. Ook kan er inzicht ontstaan in de achtergronden van een ziekte of een probleem.

De Internationale School voor Sat Nam Rasayan Healing organiseert workshopdagen voor iedereen die kennis wil maken met deze vorm van healing.  Het is een subtiele en krachtige vorm van healing. In Sat Nam Rasayan werk je met de helende kracht van je bewustzijn. Je benadert dit transcendente bewustzijn, dat de ‘Sacred Space’ genoemd wordt, via het waarnemen en voelen van jezelf, in relatie met de ander. Door het werken met je zintuigen raak je in een diepe meditatie, waarin je contact maakt met de patiënt. Dan, door toe te laten wat er is en ruimte te geven, lossen weerstanden en blokkades zich op en ontstaat er een diepe harmonie. We maken gebruik van een specifieke staat van het transcendente bewustzijn, waarin stilte een belangrijk ingrediënt is.

Voor een individuelehealing of wanneer je mee wilt doen met een workshop in Leeuwarden, stuur een mailtje naar info@kundaliniyogafriesland.nl en je krijgt een bericht wanneer er weer een workshop is. Meer info of workshops www.satnamrasayanhealing.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search