Met zwangerschapsyoga kun je vanaf de 3e maand beginnen. Vanuit de Kundalini Yoga kun je vanaf de 4e maand doorstromen en kun je meedoen tot en met de maand dat je bent uitgerekend. In de les worden houdingen gedaan die speciaal geschikt zijn tijdens de zwangerschap en meditaties voor mentaal en emotioneel balans, in stilte of met mantra. De yoga bereid je voor op je zwangerschap en geboorte van je baby (‘s). Het helpt je meer te ontspannen, in contact te zijn met je lichaam en je baby (‘s). De houdingen die uitdagend zijn en je sterk maken, helpen je tijdens de bevalling te focussen en te ontspannen en goed te blijven door ademen.

 

”Ik voel mij erg dankbaar als ik terug denk aan de lessen zwangerschapsyoga bij Kundalini Yoga Friesland.
De bevalling van mijn tweede kindje ging hierdoor met zoveel vertrouwen en rust. Doordat ik leerde om tot mezelf te komen en te focussen op m’n ademhaling, was de pijn beter te dragen tijdens de bevalling.
Met de yogahoudingen waar ik weerstaand bij voelde, leerde ik om bij m’n adem te blijven, dicht bij mezelf te blijven.
De ontspanning en rust momenten waren voor mij samen met mn baby cadeautjes. Tot en met de laatste weken van de zwangerschap ging ik met plezier en verlangen naar zwangerschapsyoga.”  Marian

”Ik kreeg van alle hulpverleners complimenten over het opvangen van de weeēn en hoe ik alles heb ondergaan en vertel dan vol trots dat ik dat te danken heb aan de yoga.”

”Ik kijk positief terug op de bevalling en zou deze zo overdoen!
De muziek heeft mij zoveel ontspanning gegeven. Ik voel me heel gelukkig om een gezinnetje te zijn 🙂 Saskia, hartelijk dank voor de lessen. Deze hebben mede voor de ontspannen bevalling gezorgd.”

“Heb veel gehad aan de yoga lessen, vooral het ademen naar de buik heeft me goed door het eerste stuk door heen geholpen. Ik wou je bedanken voor de lessen en hopen dat de andere dames het ook goed doen”

 

Lees uit Kim haar Blog 7 redenen waarom zwangerschapsyoga heel fijn is.

 

Website met info Verloskundepraktijk http://www.dochterenzn.nl/category/bevalbieb/

Zwangerschapsyoga Leeuwarden Kundalini Yoga Friesland
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search