Kundalini Yoga & Meditatie

Kundalini Yoga de Yoga van het Bewustzijn is een dynamische yoga waarin lichaamshoudingen (asana’s) van inspanning naar ontspanning zich afwisselen met ademhalingstechnieken (pranayama), klank (mantra’s) en handhoudingen (mudra’s).

Kundalini Yoga Friesland
Ayurvedische Massage Leeuwarden

Ayurvedische Massage

Tijdens de Ayurvedische massage kun je ontspannen gaan liggen op de massagetafel en word je grotendeels bedekt met warme handdoeken. Je lichaam wordt gemasseerd met warme Biologische Sesamolie gemengd met Ayurvedische Kruidenolie. Marmapunten worden gestimuleerd, zodat het bloed sneller gaat stromen, afvalstoffen worden afgevoerd en het lichaam zich ontspant. De parasymphaticus (het zenuwstelsel voor rust en herstel) wordt geactiveerd en de symphaticus (het zenuwsysteem voor actie) tot rust gebracht.

Yin Yoga

Yin Yoga is een langzame vorm van yoga met rustige houdingen. De asana’s worden voor langere tijd 3 of 5 minuten vastgehouden. Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gerekt en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel. Zo wordt er ruimte gecreëerd in het bindweefsel en de gewrichten. Bindweefsel ondersteunt, verbindt, beschermt onze organen en geeft ons lichaam structuur.

Yoga Leeuwarden
Hormoonyoga Leeuwarden

Fusion Hormoonyoga

Hormoonyoga voor energie en ontspanning, bestaat uit afwisselende yogalessen met o.a. dynamische Kundalini Yoga oefeningen, Klassieke hormoonyoga, Yin Yoga, Adem, Meditatie en Mantra. Door Asana, Bhastrika en Energiegeleiding komt er balans in de werking van de hormonen, waardoor klachten kunnen verminderen, verlichten of verdwijnen. Als je geen klachten hebt, is hormoonyoga ook heel fijn en zinvol omdat het de vitaliteit en kracht vergroot.

Shakti Dance

Shakti Dance de Yoga van de Dans 
met haar roots in de Kundalini Yoga, zijn Yoga zittende of liggende stretch oefeningen in een vloeiende beweging gecombineerd met de ademhaling, intuïtieve dans, mantra’s en meditatie. De Shakti stretch oefeningen maken je lichaam soepeler, verminderen stress en spanningen, zodat je meer ruimte voelt en meer kunt genieten. Shakti is de levenskracht, de creativiteit die je tot expressie laat komen in de vrije dans!

Shakti Dance Kundalini Yoga Friesland
Zwangerschapsyoga Leeuwarden Kundalini Yoga Friesland

Zwangerschapsyoga

In de les worden houdingen gedaan die speciaal geschikt zijn tijdens de zwangerschap en meditaties voor mentaal en emotioneel balans, in stilte of met mantra. De yoga bereid je voor op je zwangerschap en geboorte van je baby (‘s). Het helpt je meer te ontspannen, in contact te zijn met je lichaam en je baby (‘s). De houdingen die uitdagend zijn en je sterk maken, helpen je tijdens de bevalling te focussen en te ontspannen en goed te blijven door ademen.

Klankmassage

Een Klankmassage is een zachte massage met klankschalen en brengt het lichaam weer in harmonie. Het heeft een positieve invloed op het bewustzijn, de creativiteit en scheppingskracht. Werkt versterkend op het zelf genezend vermogen en de toename van levensvreugde. Het heeft in zijn totaliteit een holistische werking op het lichaam, geest en ziel.

Klankschalen Massage
Buddhabeeld

Bedrijfsyoga

Bedrijfsyoga is onder anderen gericht op het verminderen van stress en klachten van nek en rug. Het versterken van het immuunsysteem en het zenuwstelsel, je lichaam soepel te houden en sterk te maken. Tevens zorgt het voor een goede bloedcirculatie, verhoogt de intuïtie, alertheid, reactie- en doorzettingsvermogen. Daarnaast geeft het je meer ontspanning, zodat de creativiteit en productiviteit toe neemt.

Sat Nam Rasayan Healing

Een meditatieve vorm van healing oorspronkelijk afkomstig uit India en Tibet en maakt deel uit van de Kundalini Yoga traditie. Sat Nam Rasayan is een effectief instrument voor het behandelen van allerlei ziekten en ongemak. In de behandeling kan de patiënt een diepe ontspanning ervaren, verstrooide energie en patronen loslaten en bereikt een nieuw niveau van evenwicht en flow.

Sat Nam Rasayan Healing
Stoelyoga Leeuwarden

Stoelyoga

Tijdens de Kundalini Yoga op de Stoel kun je de actieve en zachte yoga houdingen in je eigen ritme meedoen. In de Stoelyoga, oefeningen en meditatie voor kracht en ontspanning en bewustwording van lichaam en geest. Voor wanneer zitten op de mat niet lukt, een ontspannen alternatief.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search