Yoga Retreat

Een Yoga Retreat op Bali 4 dagen in een mooie Vila met zwembad in een rustiek dorpje 10km van Ubud, gelegen aan de oever van een grote rivier en een kleine waterval. Kundalini Yoga & meditatie en Shakti Dance bij de mooie Villa of mediteren op een bijzondere plek, Breathwalk Yogawandelen of de mogelijkheid voor wandelingen en fotograferen en intuïtief schilderen, je eigen sieraden maken, massages en lekker Indonesisch eten en keuze uit verschillende excursies, of even helemaal niets, liggen aan het zwembad of de zee.

Daarna naar Noord Bali 4 dagen in de Beach Villa, tussen Lovina Beach en Singaraja.

Kundalini Yoga & meditatie en Shakti Dance bij de mooie Beach Villa’s aan de Zee. Excursies mogelijk naar de waterval of local market, massages en lekker Indonesisch Vegetarisch eten en excursies. Er zijn 2 Villa’s beschikbaar, 4 personen per Villa, in de kamers beneden twee 1 persoonsbedden of boven een 2 persoonsbed, eventueel wanneer nodig 1 extra bed bij te zetten. Wil je mee, dan ontvangen we je aanmelding graag spoedig, de Villa’s zijn tijdelijk beschikbaar. 

De Yogaweek €850,- is inclusief: Kundalini Yoga, meditatie en Shakti Dance in de ochtend en op locatie onderweg of in de avond, 1x wandeling door de rijstvelden, 1 x intuïtief schilderen, 1 dagtour naar de water tempel Pura Tirta Empul in Tampak, Goa Gaja en Gunung Kawi Tempel, 8 overnachtingen, Vegetarisch en gezond Indonesisch eten, Yogi Tea. Vervoer vanaf het vliegveld naar de accommodatie.
Exclusief: ticket, reis- en annuleringsverzekering, massage en verdere excursies, het verlengen van je verblijf.

In de vrije tijd kun je er zelf of samen er op uit gaan. Een taxi kun je bij de Villa reserveren.
Mogelijkheden voor excursies:
Tanah Lot
Besakih mother temple
Pura Luhur/Uluwatu Temple

Fietsen, wandelen, naar het strand, raften, snorkelen, duiken.
Local market, dansvoorstellingen, watervallen, vulkaan beklimmen.

Bezoeken van de eilanden na de yogaweek, Lombok, Gili Islands, Flores, Java (Borobodur, Bromo).

Wil je samen reizen, dan kunnen we je in contact brengen met de group, voor planning vlucht en eventueel samen op de kamer.

Op Bali is het gemakkelijk reizen, de taxi kan geregeld worden van het vliegveld naar je accommodatie en naar de volgende bestemming en weer terug. Je kunt er zelf op uit gaan of je aanmelden voor een fietsdagje of wandeling in een groepje of alleen, er zijn veel mogelijkheden die het voor de toerist gemakkelijk maakt (ook voor een low budget) en je veel kunt zien of gewoon lekker aan het strand liggen met een boek of een vers Mangosapje!


Dit kan het begin van je vakantie zijn, eventueel kun je je verblijf op Bali verlengen en kunnen wij je in contact brengen voor verdere overnachting of excursies na de yogaweek.

Na mijn backpackreizen door Indonesië, neem ik je graag mee terug naar mijn roots, voor een innerlijke reis met Kundalini Yoga.

juni t/m augustus

1  dag: in de de ochtend Kundalini Yoga, wandelen met meditatie in de natuur. Naar de Healing Water tempel Pura Tirta Empul in Tampak, Goa Gaja en Gunung Kawi Tempel.
1 dag: in de ochtend Kundalini Yoga, wandelen met meditatie in de natuur, Intuitief schilderen, afsluiten met Shakti Dance the Yoga of Dance.

4 dagen: een Kundalini Yoga en Art Retreat op Bali 4 dagen in een mooie Vila met zwembad in een rustiek dorpje 10km van Ubud, gelegen aan de oever van een grote rivier en een kleine waterval. Kundalini Yoga & meditatie en Shakti Dance bij de mooie Villa of mediteren op een bijzondere plek, wandelingen, fotograveren en mediteren in de natuur en intuitief schilderen,  massages en lekker Indonesisch eten, of even helemaal niets, liggen aan het zwembad.
4 dagen: in Noord Bali 4 dagen in de Beach Villa, tussen Lovina Beach en Singaraja.
Kundalini Yoga & meditatie en Shakti Dance bij de mooie Beach Villa’s aan de Zee. Excursies mogelijk naar de waterval of local market, massages en lekker Indonesisch Vegetarisch eten en excursies. Er zijn 2 Villa’s beshikbaar, 4 personen per Villa, in de kamers beneden twee 1 persoonsbedden of boven een 2 persoonsbed, eventueel wanneer nodig 1 extra bed bij te zetten.

7 dagen: als de 4 dagen bij Ubud met meer excursies, b.v. naar Tanah Lot, wandelingen of vrije tijd.

7 dagen: als de 4 dagen in Noord Bali met meer excursies b.v. naar Besakih mother temple, wandeling naar de waterval, of vrije tijd.
8 dagen: combinatie 4+4 dagen Ubud en Noord Bali

 

Andere data mogelijk voor groepjes, privéles of in overleg, o.a. in Lovina en Ubud.

Wil je mee of meer weten, een reactie naar  info@kundaliniyogafriesland.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search