Dreamflow Concert vrijdag 24 januari 19.30u Schranskerk Leeuwarden

 In Archief

De helende klanken van het Dreamflow Droomconcert nemen je mee op een innerlijke reis. Deze reis wordt liggend ervaren, als je moeilijk kunt liggen mag je uiteraard ook zitten. Een Droomconcert is zowel muzikaal als helend en werkt ook nog eens diep ontspannend. Klank is grenzeloos, gaat voorbij tijd en ruimte en weet de ziel rechtstreeks te beroeren. Laat de intuïtief en in het moment gespeelde klank en muziek het voertuig zijn om je te verbinden met je essentie en wees welkom in de tijdloze zone. De subtiele krachten van energiewerk en van aroma-therapie spelen ook een rol in de Dreamflow Droomconcerten. Na het concert is er gelegenheid om je ervaringen te delen of eenvoudig na te genieten onder het genot van een kopje kruidenthee en wat lekkers.

Een klankconcert in de avond waarin je omringt wordt met fijne, meditatieve en sjamanistische klanken. De klanken die je hoort en waarvan je de resonanties zult voelen, worden intuïtief gespeeld. De instrumenten die je vergezellen op deze reis zijn Didgeridoo uit Australië, Klankschalen uit Nepal en Noord-India, Keelzang uit Tuva en Mongolië, Native American Flutes & Drums uit Noord Amerika, Kaval uit Moldavië, Chinese Gong en meer.

We zijn blij dat we uitgenodigd zijn om bij Saskia Jiwan Shakti van Kundalini Yoga Friesland om een Dreamflow Concert te komen geven. Het meditatieve karakter van het concert nodigt uit om na het concert nog eventjes heerlijk in stilte na te genieten.

Laat je verrassen en verwonder je over het effect van de klanken die wij voor je maken. Een heerlijke avond in aandacht voor jezelf. Wees welkom en voel je thuis.

Meer info Bianca en Menno https://hetiseral.nl/klankbelevingen/

 

 

 

 

 

Vrijdag
15 februari 2019
24 januari 2020

Zaal open om 19:15 uur
Concert van 19.30 tot 21:00 uur
Schranskerk, Schrans 92, Leeuwarden

5 minuten lopen vanaf het Centraal Station.

Voldoende parkeer gelegenheid.

Zelf mee te nemen naar een droomconcert: Iets om comfortabel op te liggen, neem je yogamatje mee, als je dat hebt of een matrasje, kussen, en een dekentje om warm onder te liggen. Natuurlijk mag je ook zitten als dat prettiger voor je is. 

€20,- p.p. gepast bij entree, inclusief Yogitea en iets lekkers na het concert.

Voor aanvang je aanmelding naar  info@kundaliniyogafriesland.nl

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search