Kundalini Yoga, Mantra’s en Meditatie in Studio 145

 In Archief

 

 

Lesrooster 

Woensdag
9.00-10.30
18.15-19.45
20.00-21.30

Donderdag
20.00-21.30

Lokatie
Studio 145
Noordvliet 145
Leeuwarden

Kundalini Yoga de yoga van het bewustzijn, voor een proefles graag contact opnemen, Saskia  info@kundaliniyogafriesland.nl of je les boeken via het lesrooster.

Een proefles Kundalini Yoga 1,5 uur €8,-

 

Kundalini Yoga de Yoga van het Bewustzijn is een dynamische yoga waarin lichaamshoudingen (asana’s) van inspanning naar ontspanning zich afwisselen met ademhalingstechnieken (pranayama), klank (mantra’s) en handhoudingen (mudra’s). Elke week een ander thema met afwisselende houdingen, bijvoorbeeld voor de rug, longen, hart, nieren of de spijsvertering en het versterken van het immuunsysteem. Afsluitend een meditatie, om je mind rustig en kalm te maken, zodat je helderder bent in je hoofd, met de aandacht bij een concentratiepunt, de ademhaling, een klank of in stilte zijn. Ervaring is niet nodig, een beginner kan de houdingen in zijn eigen ritme volgen en rustig opbouwen.

Kundalini Yoga wordt de yoga van het bewustzijn genoemd, het kan je dieper in contact met jezelf brengen. De houdingen kunnen je zenuwstelsel versterken. Het houdt je gezond en soepel en maakt je sterk, geeft je meer energie en ontspanning. Het helpt bij stress en rugpijn, depressie en overgewicht en helpt je meer bewust en gefocust zijn.

Je kunt op elk moment beginnen, bekijk het rooster voor de lestijden.

Boek je les

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search

Mantra zingen met gitaar