Sadhana 5.00-7.30 uur

 In Archief

Traditionele Kundalini Yoga Sadhana.

“Getting up for sadhana in the morning is a totally selfish act- for personal strength, for personal intuition, for personal sharpness, for personal discipline, and overall for absolute personal prosperity.”

~ Yogi Bhajan

Sadhana in de vroege ochtend de Amrit Vela genoemd voor zonsopgang.
We beginnen met de recitatie van de Japji Sahib de meditatie van de ziel, dan een Kundalini Yoga Kriya, ontspanning en vervolgens de  7 Sadhana mantra’s voor het Watermantijdperk.

Zaterdag 6, 20 januari
Zaterdag 10 februari

Aanmelden is nodig, zodat je weet waar de Sadhana die ochtend wordt gehouden. In de Schranskerk, donatie vanaf 8 euro voor de reservering van de zaal.
Bij de massagepraktijk of met mooi weer buiten in het park gratis, donatie is welkom. Aanmelden info@kundaliniyogafriesland.nl

Na de Sadhana, hebben we een gezamenlijk vegaontbijt, ook wel potluck genoemd. Iedereen mag iets meenemen om te delen. In de Schranskerk zijn yogamatten aanwezig, is het buiten of in de massagepraktijk, dan graag een Yogamat meenemen, dekentje en flesje water. De Sadhana is de ochtenddiscipline van de Yogini/Yogi.

 

“We call the time we spend on our maintenance Sadhana. It is an essential part of life. If you do your Sadhana, your mind can take the pressure. It will guide you and groom you properly.”

~ Yogi Bhajan

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search