‘The Pearl Experience’ a precious healing experience vrijdag 31 maart 20.00-22.00 uur in de Schranskerk

 In Archief

 

‘The Pearl Experience’
Eeninteractieve meditatieve sound
healing.

In deze ‘sound experience’ word je uitnodigt om op reis te gaan in jezelf.
Je zult door 7 gebieden (soundscapes) worden geleidt. Elke ‘landschap’ heeft zo haar eigen helende kwaliteit en om die kwaliteit te ondersteunen, krachtiger te maken, is er voor ieder gebied een Kundalini Yoga meditatie die we tijdens het luisteren met elkaar gaan doen’ op het eind van de avond kun je gaan liggen voor een ontspanning.

De ‘Pearl Experience’ is de naam van een heel bijzonder ‘healing concert’, waarbij gewerkt wordt met een nieuw ontworpen helings-module, de zogenaamde ‘uni SOUNDhealing’.

Kom ! en laat je meevoeren in deze klankenreis om je eigen ‘parel’ te ontdekken.
De verbinding te verdiepen met je ware natuur en verder te onthullen wie je werkelijk bent

Het concert bestaat uit 7 stadia, elk met een eigen helende kwaliteit, daarmee wordt dit een soort reis naar een bestemming zonder afstand, waarbij uiteindelijk je de ‘Parel’ ervaart, die vanaf het begin al op je lag te wachten.

Of: die vanaf het begin al aanwezig was.

UniSOUNDhealing

Combineer de methode van Sat Nam Rasayan (healing dmv een meditatieve staat van zijn) met de klanken van een piano-keyboard en je hebt ‘uniSOUNDhealing’. Een concept van Preet Singh dat hij tijdens zijn jarenlange opleiding tot SNR Healer ontwikkelde. Guru Dev Singh vond het een mooi en een goed werkend concept en moedigde Preet aan om het in deze vorm te gaan aanbieden. Zelf zegt Preet hierover:

In UniSOUNDhealing ervaar je de ‘flow’ van de helende energie, waarbij je de heling kan ontvangen. In deze vorm van ‘piano spelen’ wordt de ruimte omgedraaid. In dit geval beschouw ik de toehoorders als de ‘spelers’, en ikzelf als ‘luisteraar’.

In dit healings concert spelen de soundscapes, danwel klankkleuren – die ontstaan door mijn handen vrij spel te geven – een rol, samen het aanbieden van meditaties uit de Kundalini Yoga traditie.

                             ‘Come, join and have your ‘Pearl Experience’

 

‘The Pearl Experience’  met Preet Singh
Vrijdag 31 maart 20.00- 22.00 uur
Inloop vanaf 19.45 uur, we beginnen 20.00 uur.
Bij Kundalini Yoga Friesland in de Schranskerk.
Schrans 92 in Leeuwarden.
Entree 15,-

Graag aanmelden voor aanvang info@kundaliniyogafriesland.nl

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search