Kundalini Yoga & Shakti Dance Retreat with Sweat Lodge Ceremony 18 t/m 20 mei

 In Archief

“I am the light of the soul, I am bountiful, I am beautiful, I am bliss, I am, I am”

 

IMG_4729_1024Vrijdag 18 mei 19.00 uur t/m zondag 20 mei 16.00 uur.

In mei gaan we voor de 4e keer naar het Spiritueel Centrum van Michaela, Kura Waka in Roodeschool in Groningen. Een Yoga Retreat met Sadhana, Shakti Dance, Mantra en Meditatie en Zweethut ceremonie. Bij elkaar komen rondom het vuur en chanten vanuit je hart, reinigen, voor heling van jezelf of je dierbaren, Shakti Dance dansen, genieten en heerlijk vegetarisch eten.

 

 

 

zweethut Kura Waka Baba Jaga

 

De zweethut is onder leiding van Michaela en de Sadhana Kundalini Yoga, meditatie & Shakti Dance met Jiwan Shakti.

 

 

 

 

 

 

 

Kura Waka Yoga Kundalini Yoga Weekend In de ochtend om 5 uur in de Amrit Vela (de benaming voor de vroege ochtend) kun je meedoen met de Sadhana, volgens de traditie uit de Kundalini Yoga, beginnen we met recitatie, Kundalini Yoga en daarna met de mantras van het Aquarius tijdperk. Sadhana is de dagelijkse discipline van de yogi.

 

 

 

 

 

KundIMG_4735_1024alini Yoga the yoga of Awareness zijn dynamische oefeningen eindigend met een meditatie om je vitaler en energieker te voelen. Voor het verruimen van je bewustzijn en het ervaren van meer ontspanning, innerlijke verbinding en kracht.

Shakti Dance the Yoga of Dance met haar roots in de Kundalini Yoga, zijn Yoga stretch oefeningen in een vloeiende beweging gecombineerd met de ademhaling, intuïtieve dans, mantra’s en meditatie. De Shakti stretch oefeningen maken je lichaam soepeler, verminderen stress en spanningen, zodat je meer ruimte voelt en meer kunt genieten. Shakti is de levenskracht, de creativiteit die je tot expressie laat komen in de vrije dans en je leven!

 

 

IMG_3313_1024Zweethut onder leiding van Michaela
De zweethut-ceremonie is een oeroud reinigingsritueel dat bij veel verschillende oorspronkelijke culturen voorkwam; de meest bekende daarvan is die van de Noord-Amerikaanse Indianen. De zweethut zoals die wordt gegeven in Kura Waka is gebaseerd op de traditie van de Chippewa Cree en wordt ervaren als een warme deken. De ceremonie bestaat uit 4 rondes; tussen de rondes gaat de deur open en kun je lekker naar buiten als je dat wil. De ceremonie is er om te smelten en niet om af te zien. De warmte zal je helpen smelten, los te laten wat niet meer nodig is. Je kunt steun en heling te vragen voor dat wat je op dat moment in je leven wenst, voor jezelf en voor anderen. Zingen vanuit je hart. Een worden met al dat er is. Je dankbaarheid betuigen. Om herboren de wereld weer in te gaan…

 

 

Bijdrage: €275,- inclusief alle Vegetarische maaltijden, Yogi Tea, Fruit, Kundalini Yoga & Shakti dance, zweethutceremonie en het verblijf het hele weekend in het mooie centrum van Kura Waka. Betaling in 2 termijnen. 1e termijn €108,- graag overmaken bij aanmelden, 2e termijn voor 1 mei.

Kura Waka Yoga en Zweethut WeekendAanmelden
Jiwan Shakti Kaur
info@kundaliniyogafriesland.nl
www.kundaliniyogafriesland.nl
06-12854346

Kura Waka in het dorpje Roodeschool in Groningen
Michaela
Hooilandseweg 76
9983 PG Roodeschool
(bereikbaar met de trein)
info@kura-waka.nl
Website Kura Waka http://www.baba-jaga.nl
tel. 0596 516888 of 06-27561065

IMG_4741_1024Praktisch
Een yogamat, meditatiedekentje of vest om je warm te houden ook tijdens de ontspanning, dikke sokken of pantoffels, waterflesje, makkelijk zittende kleding,
dekbed of slaapzak en kussen,
handdoeken en omslagdoek
of sarong voor de zweethut ceremonie.

 

 

 

FrIMG_4720_1024iday
19.00 Welkom met soep
20.00 Mantra meditation

Saturday
5.30 Sadhana
8.30 Ontbijt
11.00 Zweethut Ceremonie
18.00 Diner
20.00 Meditatie en ontspanning met Klankschalen

Sunday
5.30 Sadhana
8.30 Breakfast
10.30 Shakti Dance
12.30 Lunch
14.00 Goodbye
15.00 End

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search