Volle Maan Bergkristal meditatie met kristallen klankschalen vrijdag 23 nov 19.30u Schranskerk Leeuwarden 2018

 In Archief

Bergkristal meditatie met kristallen klankschalen 19.30-21.00 uur

met Andreo Lamandassa

De zaal is open vanaf 19.15 uur. Schranskerk, Schrans 92 in Leeuwarden.

Bergkristal Meditatie Kristallen klankschalen Concert Leeuwarden

De entree is €20,- contant, inclusief een kopje Yogi Tea en iets lekkers.

Het is in het Middenschip van de kerk. We hebben een beperkt aantal ligplekken, reserveer je plekje op tijd per mail voor bevestiging!
Neem je een dekentje mee, of eventueel een zachte deken/ondergrond om op te liggen.
Heb je je plekje gereserveerd en mag je onverhoopt niet kunnen?
Laat het ons weten, zodat iemand anders in jouw plek mee kan doen.


Zondag 15 januari 2017
9 april 2017
Zondag 21 januari 2018
Zondag 22 april 2018
Vrijdag 23 november 19.30u 2018
Vrijdag 19 april 19.30u 2019

Graag aanmeldingen naar info@kundaliniyogafriesland.nl

Bergkristal meditatie met kristallen klankschalen. Een cadeautje voor jezelf.
Toen ik me ging interesseren voor kristallen voelde ik me meteen enorm aangetrokken tot bergkristal. De edelsteentherapeuten van Semoea gebruiken standaard bij iedere edelsteenlegging bergkristallen. Dit vanwege zijn versterkende, zuiverende en helende werking op lichaam geest en ziel. Bovendien versterkt bergkristal de werking van de andere kristallen die gebruikt worden tijdens de legging.
Al vrij snel mocht ik ervaren dat bergkristal puur zuiver trilt, en heel veel informatie heeft opslagen gedurende zijn groei. En dat deze trilling, deze informatie beschikbaar is voor ons heel zijn.
Tijdens een meditatie met mijn ‘eigen’ bergkristallen hoorde ik een liefdevolle stem zeggen; “Ga met bergkristallen collectieve meditaties geven”.
Je krijgt 2 grote bergkristalpunten die met je natuurlijke energiestroom mee gaan resoneren. Een in je aanvoerende hand (je linkerhand) en eentje in je afvoerende hand (je rechterhand).
Wanneer je helemaal mee resoneert met deze 2 kristallen en in een diepe ontspannen toestand bent gekomen en de kristallen mee stromen met je natuurlijke energiestroom word je lichaam naar een hogere trilling gebracht en je aura gezuiverd. Wanneer je helemaal hierin zit, zeg ik gedurende 20 tot 30 minuten niets, omdat jij in interactie bent (gaat) met deze energie.
Nu je zo lekker ontspannen ligt en geniet van de kristalenergie begin ik met het bespelen van de kristallen klankschalen en ga jij op een wonderbaarlijke helende reis met je innerlijke begeleider.
Ik heb inmiddels vele meditaties mogen geven en het is altijd weer bijzonder wat er met de groep gebeurt.
Laatst kreeg ik de opmerking van een van de deelnemers, dat de kristallen er onzuiver uitzagen. Ze zagen er melkig, wit uit. Ik heb toen uitgelegd dat juist deze melkige kristallen heel veel informatie en wijsheid hebben om te delen. Pure zuivere bergkristallen, die eruit zien als water helder glas, zijn doorgevers van puur licht en zuiverheid. Ze zijn ideaal voor heling, dus edelsteentherapie. In meditatie is het juist belangrijk om inzichten en informatie te krijgen. En ja, juist dit zit dus in de melkachtige kristallen.
Opvallend: juist deze deelneemster had een van de mooiste ervaringen tijdens de meditatie.

Andreo Lamandassa

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search