Sat Nam Rasayan Healing zondag 1 november in Leeuwarden

 In Archief


images-4

 

 

 

 

 

 

14.30-17.30 uur

(Leren) mediteren door te voelen

ook met klank, handhoudingen en adem,
werkelijk contact maken met jezelf en de ander.

diepe ontspanning, je voelt je licht en open.

een sfeer ontstaat, rust, contact, onbegrensdheid.

je werkt met wat er is op dat moment.

stilte als basis, aandacht als instrument.

 

Sat Nam Rasayan is een eeuwenoude traditie, afkomstig uit India en Tibet. Sat Nam Rasayan betekent vitaliteit uit het ware zelf. www.satnamrasayanhealing.nl

Sat Nam Rasayan is een meditatieve vorm van healing. Je benadert deze meditatie via het waarnemen en voelen van jezelf en jezelf in relatie met de ander: je staat toe je bewust te zijn van alles wat je op dat moment ervaart en voelt in je zelf en in relatie met de ander.

Via verschillende oefeningen krijg je steeds meer ruimte om te voelen en in stilte te zijn, en richt je je aandacht minder op het denken. Zo ontwikkel je een relatie met de meditatieve Sat Nam Rasayan ‘space’ of staat en gaat er healing plaatsvinden.

Je leert weerstanden en blokkades op te lossen door ruimte te geven. Het healen is een avontuur in aanwezig zijn in het hier en nu en het ontwikkelen van je intuïtie en intentie: een opening naar nieuwe dimensies.

We werken in 2-tallen, elkaar steeds afwisselend als healer en ‘patiënt’. Tussendoor doen we meditaties uit de traditie van de kundalini yoga om het proces te ondersteunen.

Sat Atma Kaur Khalsa: ”Ik ben sinds 1990 in de leer bij Guru Dev Singh, meester in de Sat Nam Rasayan healing en geef vanaf 1993 healinglessen in binnen- en buitenland, o.a. aan de Sat Nam Rasayan Opleiding in Amsterdam. Bovendien ben ik kundalini yogalerares en teacher trainer en heb een healingpraktijk in Amsterdam Oost. Sat Nam Rasayan is voor mij een eindeloze weg naar werkelijk aanwezig zijn en ook een praktische manier om met hart in de wereld te staan. Al vele jaren speel ik het harmonium en zing ik met plezier mantra’s en langere liederen uit de spirituele traditie van de Sikhs. Ik heb lessen van Guru Dev Singh gehad over Naad Yoga en ook bij verschillende leraren in India.”

 

Op zondag 1 november geeft Sat Atma Kaur Khalsa uit Amsterdam, ‘s morgens een Naad Yoga Klank workshop en ‘s middag een Sat Nam Rasayan Healing workshop bij Kundalini Yoga Friesland in de Schranskerk, Schrans 92 in Leeuwarden.

Wil je ook meedoen. Je kunt je aanmelding bevestigen, door je bijdrage €30,- per workshop voor 21 oktober over te maken naar Sat Atma o.v.v. de workshop(s) en je naam NL03 INGB 0007574599 t.n.v. Kundalini Unlimited.

 

1 workshop is €30,-

2 workshops €60,-

Bij betaling na 21 oktober €35,- per workshop of 2 €70,-

aanmelden info@kundaliniyogafriesland.nl

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search

Jiwan Shakti Kundalini Yoga Friesland