Naad Yoga zondag 1 november in Leeuwarden

 In Archief

Sat Atma10.00-13.00 

Op zondag 1 november is er een workshop Naad yoga, yoga van de klank. Werken met klank is iets wat we dagelijks doen, voornamelijk in onze spraak en als yogi’s ook bij de yoga en eventueel in onze lessen.

Communicatie: Bevrijding of Veroordeling. Dat gaat voor een deel over de inhoud van de woorden maar ook over welke energieën er gaan stromen wanner je praat. In Naad Yoga leer je je bewust te zijn van die energieën en hoe je ze kunt sturen en ontvangen.

In deze workshop Naad Yoga werken we met klank, klank in het lijf, in het oor, gezongen klank vooral in mantra’s en in klinkerklanken. Het is een ontdekkingstocht naar jezelf en vooral naar steeds weer die ervaring van licht, ruimte, stilte en het verleggen van een grens.

We zingen veel maar we doen ook yoga en meditaties uit de traditie van de Kundalini yoga.

Op zondag 1 november geeft Sat Atma Kaur Khalsa uit Amsterdam, ‘s morgens een Naad Yoga Klank workshop en ‘s middag een Sat Nam Rasayan Healing workshop bij Kundalini Yoga Friesland in de Schranskerk, Schrans 92 in Leeuwarden.

Wil je ook meedoen. Je kunt je aanmelding bevestigen, door je bijdrage €30,- per workshop voor 21 oktober over te maken naar Sat Atma o.v.v. de workshop(s) en je naam NL03 INGB 0007574599 t.n.v. Kundalini Unlimited.

1 workshop is €30,-

2 workshops €60,-

Bij betaling na 21 oktober €35,- per workshop, of 2 €70,-

aanmelden info@kundaliniyogafriesland.nl

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search

Klankconcert Droomconcert