Kundalini Yoga Teacher Training Level 2

 In Teacher Training

Kundalini Yoga Teacher Training level 2

 

 

 

 

2017 16 t/m 22 mei, Lifecycles & Lifestyles, Vledderveen, Drenthe
2016 24 t/m 30 mei, Vitality & Stress, Exmorra, Friesland
2018 Mind & Meditation
2019 Authentic Relationships
2020 Conscious Communication

 

Lifecycles and Lifestyles dinsdag 16 mei 2017

17.00 uur t/m maandag 22 mei 17.00 uur bij Welhoven in Vledderveen in Drenthe.


Een week om te leren van je verleden, je heden te begrijpen en contact te maken met je bestemming. Een module van healing, transformatie en expansie.

 

De lifecycles zijn een prachtig instrument om opnieuw naar je leven te kijken: hoe zijn de stukken van de puzzel samen gekomen, welke keuzes heb ik gemaakt, hoe sta ik er nu in en waar ga ik naar toe? Hoe leef ik mijn hoogste bestemming?

In deze module is ook aandacht voor het stervensproces, meditaties om vertrouwd te raken met de dood (te ‘oefenen’ als het ware). Zo leer je ook anderen te begeleiden in hun proces.

 

Verder:      Sexualiteit en spiritualiteit,
Rebirthing, healen van je verleden
Voorspoed en succes,
Midlife crisis, confrontatie met je schaduw.
Gewoontes die je ontwikkeling en levenskracht ondersteunen.

 

Leraressen: Gurujagat Kaur en Sat Atma Kaur.
Gurujagat is behalve Kundalini yogalerares en teacher trainer ook therapeute vooral voor gezinnen en paren. Bovendien heeft ze de Post Natal Support Network opgericht en geeft trainingen voor Yoga doula, yogische begeleidster van de geboorte. Sat Atma is Sat Nam Rasayan healer en teacher en geeft Naad yoga lessen.

Level 2 is een intensieve ervaring, vooral als je het in 6 dagen achter elkaar doet. Bovendien spreidt de module zich uit over minstens 3 maanden naderhand, meestal langer. In die tijd doe je de meditaties die bij de module horen. Ook heb je regelmatig contact met de mensen van je groep in die tijd. Je werkt opnieuw met de onderwerpen van de module en deelt hoe de week en je dagelijkse meditatie een impact hebben op jou en je leven thuis.

Deze module werkt specifiek veel met je persoonlijke geschiedenis en met transformatie. De dood is een hele sterke vorm van transformatie maar in ons leven zijn ook zijn er ook momenten die die overgave vragen. Uit de overgave komt transformatie. Transformatie opent je hart, steeds opnieuw!

We doen de Sadhana buiten als enigzins mogelijk en verder ook als mogelijk de andere oefeningen buiten.

Lokatie: Welhoven, Werkhorstlaan 2, 8385 GJ  Vledderveen

Kijk voor meer info op de site van Sat Atma www.livinglight.nu of neem contact op met Jiwan Shakti Kaur op Level2@goldenlink.nl of 06-12854346.

De kosten van deze module, 16 mei t/m 22 mei  zijn E 850,-.
E 550,- voor de lessen, DVD’s en manuals en E 300,- (exBTW) voor het verblijf.

De 4 dagen met Sat Atma zijn in het Nederlands, de 2 dagen met Gurujagat in het Engels.

Vitality & Stress 24 t/m 30 mei 2016

Yogawandelen Breathwalk Kundalini Yoga teacher training level 1 2015De balans tussen VITALITEIT en STRESS is essentieel in je ervaring van welzijn.

Vitaliteit is actief en creatief in het leven staan, vreugde en viering, community, veerkracht bij tegenslag, zelfhelend vermogen en innerlijk leiderschap.

Sat Atma Kundalini Yoga Teacher Training level 1

Stress is dé grootste factor in het veroorzaken van ziekte. Stress is ook een belangrijke reden waarom mensen met yoga beginnen. Mensen inspireren hun stress niveau te verlagen is essentieel voor een yogaleraar/lerares.

   


In deze module kijk je naar je eigen balans tussen vitaliteit en stress. Waar komt stress vandaan? In lichaam, denken en emoties.
Het verschil tussen stress die je afpeigert en stress waar je energie van krijgt.

Hoe zorg je voor jezelf om giftige stress te voorkomen en af te bouwen?

Vitaliteit versterkende gewoontes opbouwen in je dagelijks ritme, je zelfbeeld en wereldbeeld(gedachten en emoties en de betekenis die je toekent aan wat er gebeurt), fysieke activiteit, meditatie en voeding.

Omgaan met crisis, trauma, verslaving, burn out en pijn, en je innerlijke veerkracht vergroten. Verantwoordelijkheid, vreugde en creativiteit versus slachtofferbewustzijn.

De leraren zijn Hari Krishan Singh en Sat Atma Kaur. De module wordt in het Nederlands gegeven.

Sat Atma Kundalini Yoga Teacher Training level 1 

Een bijzondere week waarin we samen een diepgaand onderzoek naar vitaliteit doen. De week is ook een persoonlijke detox in body, mind en psyche. Heerlijk in de frisse wind en zon van het Friese landschap.

De Kundalini Yoga Teacher Training is gecertificeerd door het KRI Kundalini Researche Instituut, zodat je na afronding het Level 2 certificaat ontvangt.

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search