Klankconcert vrijdag 4 november in de Schranskerk in Leeuwarden.

 In Archief

10384524_700461093335160_4956000796261525477_n

Een Klankconcert met Fred Appeldorn en Saskia Jiwan Shakti. Een ligconcert met ontspannende klanken zoals klankschalen, native-american-flute, gong en didgeridoo. Je hoeft alleen maar lekker te gaan liggen en je te laten verwennen door de prachtige geluiden. Maak het je zelf gemakkelijk, neem iets zachts mee om op te liggen en een dekentje om je warm te houden.

In de Schranskerk, Schrans 92 in Leeuwarden van 20.00 tot 21.30 uur, inloop vanaf 19.45 uur. Entree €15,- een avond lekker liggen en luisteren naar de klanken van verschillende instrumenten. Na het concert wordt Yogi tea en iets lekkers geserveerd.

Een klankconcert is het één worden met klank, afkomstig van klankinstrumenten uit de wereld en dient voor het creëren van diepe ontspanning in alle bewustzijnslagen (ook wel, dreamtime-concert, ligconcert of klankbad genoemd). Tijdens het klankconcert komen verschillende klanken voorbij, o.a. didgeridoo, klankschalen, kalimba, oceandrum, rainstick, shrutibox, mondharp, gong, boventoonzang, tingsha’s, thunderdrum, energy-chime, bullroar, native-american-flute….

 

Klankconcert Kundalini Yoga Friesland Leeuwarden

 

 

 

 

 

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search

Shakti Dance Kundalini Yoga Leeuwarden